Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде са Феновете ????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде са Феновете ????

Тука има ли хора с 164-ки с Чип-Тунинг или разни турбинирани(бензинови рабира се).Не сам прочел нищо за бутана 164-ка. Знаете ли тези с Голфовете и БМВ-тата кви са луди. Слагат олекотени маховици, Турбо-та, MEGASQUIRT , сменят си картата на запалването, слагат по-големи двигатели. Чувам за разни турбо изпарители.

Аз мисля че предаваме фонта и като ни изпреварват 20 годишни VW и BMW нямаме основание за да се ядосваме, защото не сме направили нищо по въпроса.
    Alfa164 T.S 148++ HP
    Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Защо си мислиш, че ни изпреварват? Ние и така сме по бързи с алфите.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
      Защо си мислиш, че ни изпреварват? Ние и така сме по бързи с алфите.
      Ето така като подценяваме врага -изоставаме.

Първоначално публикувано от Alfaracer
      Аз мисля че предаваме фонта и като ни изпреварват 20 годишни VW и BMW нямаме основание за се ядосваме, защото не сме направили нищо по въпроса.
      Alfa164 T.S 148++ HP

Comment

Те ги слагат щото нямат или достатъчно мощност или добро ускорение.При нас има и двете и на практика се обезмисля.Според мен по-важно е да имаш добра скоростна кутия и купето да е леко,отколкото мощен двигател.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Като става въпрос за скоростни кутии ще взема да позамълча аз с моите трансаксъли. Хи хи... Не ги позценявам. Освен всичко те не са ми интересни. Да правят каквото искат.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

таз кола наречено алфа ромео 164 v6 TB е направо чудо
            1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Comment

хахахааххаа да да да !!!!!!!!!!!
              то тея с голфовете ги остави те не са в нашия клас!
              нека сравненията да са с BMW520 do 530 и въобще с големите колици ,ако ще се сравняват с Алфа164!
              гарантирам 200% че BMW520 не може да си хване точка срещу 164супер 2.0 !!!!!!!!!!!
              Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

па кво да говорим за 164 3.0 с такава направо всички ще ги кача на............................,на шейната де, на дедо им КОЛЕДА
                Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

grigor неговата я бута често

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Boby
                    Те ги слагат щото нямат или достатъчно мощност или добро ускорение.При нас има и двете и на практика се обезмисля.Според мен по-важно е да имаш добра скоростна кутия и купето да е леко,отколкото мощен двигател.
                    Ако си мислиш че 0-100 за 10сек е добре жестоко грешиш.Виж 6.5 сек е доста по-добре.Ти докато дигнеш 100 другия ще е с 180км/ч
                    Казвам това защото в Русе има едно БМВ 2.0 шестак с турбо трябва да разуча точно модела но е на 15г поне.
                    И също че се гоних с един Кадет GSI без да е бутан направо ме изяде с парцалите.Никога не ме беше изпреварвала кола с толкова много на старта.
                    Друг познат имам с олекотен GSI който твърди че ги прави за под 7 сек 0-100км/ч, има и документ защото е спечелил някакво официално първенство за Бълагрия през 2005г .
                    Alfa164 T.S 148++ HP

Comment

Е ти ако си тръгнал да се дърпаш в В6 турбо нямаш никакъв шанс каквото и да правиш. Като искаш да го дръпнеш вземи си 164 2.0 Турбо и се дърпайте.На твоя познат Опела с годините сам се олекотява!Купето му сигурно вече тежи 800-900кг. може и по-малко.Направи си основен ремонт на мотора,сложи си един чип като искаш и мисли за друга скоростна кутия.
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer
                        Първоначално публикувано от Boby
                        Ако си мислиш че 0-100 за 10сек е добре жестоко грешиш.Виж 6.5 сек е доста по-добре.Ти докато дигнеш 100 другия ще е с 180км/ч
                        Казвам това защото в Русе има едно БМВ 2.0 шестак с турбо трябва да разуча точно модела но е на 15г поне.
                        И също че се гоних с един Кадет GSI без да е бутан направо ме изяде с парцалите.Никога не ме беше изпреварвала кола с толкова много на старта.
                        Друг познат имам с олекотен GSI който твърди че ги прави за под 7 сек 0-100км/ч, има и документ защото е спечелил някакво официално първенство за Бълагрия през 2005г .
                        значи моя паметник с оригиналния си двигател с леки доработки и без олекотяване даваше около 7.5-8.0 от 0 до 100 км/ч сега е леко по добре вече ) а ти ако искаш да видиш старт ела да те премеря с бабката да видиш наистина колко много ще те изпреваря на старта а тоя с бмв-то го остаи то е бавно едвам даа 14 сек на 400м

Comment

За кадет ГСИ съм съгласен че е голям звяр.Ама както казва Боби за килата си е абсолютна истина няма две мнения.И аз другата година моито БМВ ще го пипам ама не за некви светофарни гонки ми за максимална.Сега съм посабрал достатъчно чаркаляци от М3 Е36 и на пролет трябва да го изкарам от гаража защото сега е зазимено разбира се и да изцедим още 40 коня и става убиец.Пък тия с голфовете са опасни.Ако разбира се са истински голфаджии много ядове могат да съсдадат.В Германия са ме правили смешен голфове и корадота.ГОЛФ VR6 4x4 със малка турбинка и става 225 коня.Върви го гони ако щеш и със 164 Q4 230 коня пак няма стиганка.Тука в България верно че такива идиоти рядко срещат ама ги има и не казват.Докато си се усетил и оня вече го нема.Аз така се дървих на един с голф 2 КР аз бях с алфата и тоя пича много бързо ми показа да не си играя с него че съм му далече от категорията.
                          BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
                          ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
                          BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Вижте кво голфарите са лекички, ГСИ-то и то е лекичко а ако е пипнато си е сериозна сила, може би за гонка това е класика ако си е пипнато как си требе..............обаааааче от собствен опит зная че на магистралката всички тея страдат и развинтват колите за около 4-8 км. ами после малко има са цифричките на километражите хахахаха, малко са колите които държат дъъъъъълго ама дъъъъълго време на максималка като наште зверчета и още повече като писне турбинката малииии като дива котка а след това се усмихваш на нещастните физиономиии от твоята дясна страна и просто смачкваш газта как си требе след 4500 гири ускорението е чудовищно /поне при мен е така/
                            AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

Темата много се ироди. Идеята беше къде и кои са тунингованите коли. Но все пак. Ако ще говорим за Кадети, Корси и голфове, то тогава нека да се мерят с кола от тяхния клас, а именно 33.
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X